سفارت نیوز
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

ششمین برنامه (ایران ۴۵) به خلبانان شهید نیروی هوایی تقدیم شد

۲۲ بهمن ۱۴۰۲

به گزارش سفارت نیوز، حسن بلورخانی پدر شهید علی بلورخانی از خلبانان نیروی هوایی ارتش جمعه ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ در برنامه ایران ۴۵ حضور یافتند و از قهرمانی ها و عملیات های پیروزمندانه فرزندش به مخاطبان گفتند.

موفقیت یک کارآفرین پله پله شکل می گیرد
در ادامه برنامه مهندس محسن خدادادی از کارآفرینان دهه هفتادی و جوان کشورمان در برنامه حضور یافت و گفت : موفقیت یک کارآفرین پله پله شکل می گیرد و اصل اول در کسب و کاری علاقه است و اگر علاقمند باشی خستگی معنایی ندارد ، پشتکار اصل اول موفقیت است. وقتی هدفت بزرگ باشد دنبال این هستی که چند نفر کنارت سهمیم باشند و دعای خیر دیگران بدرقه راهت باشد.
وی با اشاره به اینکه کار ما تولید زغال از ضایعات بازیافتی درختان حرص شده کشاورزان و خرده چوب های نجاران است افزود: کشور ما بزرگترین تولید کننده زباله های چوبی است ، ما از چوب های ضایعاتی بدون آسیاب کردن با پرس کردن در دمای استاندارد زغال فشرده تولید می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اوایل کار مشکل داشتیم چون تکنولوژی فشرده و پرس کردن چوب را در کشور نداشتیم و تکنولوژی تولید زغال فشرده در دست آلمان، چین و کره بود‌. در نتیجه با دوستان و همکارانم با دیدن نحوه کار این ماشین آلات و آنالیز از فیلم ها نمونه اولیه اش را تولید کردیم که ایراد هایی داشت و میزان تولید پایینی داشتیم تا سال ۱۳۹۵ اولین دستگاه تولید زغال فشرده از ضایعات چوبی را تولید کردیم .


وی ادامه داد: تا اندازه ای تولیدات مان بالا رفت که دیگر واردات زغال فشرده معنایی نداشت ، قیمت تولیدات مان پایین ، با کیفیت و صادراتی بود ، هزینه گاز و حامل های انرژی در ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس بالاست و تولید زغال فشرده برایشان به صرفه نیست این کشورها سال ۱۴۰۰ بیشترین مصرف زغال فشرده را داشتند و ما صادرات خوبی داشتیم.
وی اظهار داشت: رشته تحصیلی ام مهندسی مکانیک بود و از ابتدا دنبال کارآفرینی بودم و اول هم دنبال پشت میزنشینی نبودم ، همکاران من در دمای مثبت ۱۸ درجه کار می کنند که خیلی گرمای بالایی دارد و نیم ساعت هم نمی توان کار در آن را تحمل کرد. بچه پولدار نبودم و شرایط مالی خانواده ما متوسط بود، وقتی کارآفرین می شوی باید محکم باشید ، کارآفرینی شکست دارد .
وی تأکید کرد : در مسیر کارآفرینی ام با چالش های زیادی رویرو بودم و خانواده ام از روی دلسوزی من را تشویق می کردند که چون در دانشگاه با رتبه بالا پذیرفته شدم درس بخوانم و دنبال کاری که دیگران شکست خورده اند نروم اما امروز خوشبختانه کارخانه ای را راه اندازی کردم که ۲۸۳ نفر در لیست بیمه ای تامین اجتماعی به طورت مستقیم مشغولند.
گروه سرود پسران بشری نیز در شب ششم برنامه (ایران ۴۵) به اجرای سرود های انقلاب برای ایران قوی در چند بخش پرداختند.

کشاورزی کار طاقت فرسایی است
میثم غریبی از کارآفرینان صادرات گل داودی و نرگس در رباط کریم از دیگر میهمانان حاضر در این برنامه بود که از قصه شروع کارش گفت : ۴۵ سال پیش پدرم با مادرم تصمیم می گیرند گلخانه ای تاسیس کنند به نام گل باغ و در آن سالها استقبال چندانی از آن نشد اما کارشان را متوقف نمی کنند و به تولید کنند گل داودی در منطقه رباط کریم مشغول می شوند ،
من از نه سالگی در کار خانوادگی مان قسمتی از کار را به عهده گرفتم و کار توزیع گل نرگس به بازار عهده دار شدم.
وی ادامه داد : کشاورزی کار طاقت فرسایی است جوان ها اگر همت کنند به سمت تولید و کشاورزی بروند اقتصاد کشاورزی ایران رشد خوبی خواهد داشت.
و در پایان نیز حسین کربلایی طاهر به ارایه آخرین اخبار از روز پایانی اکران فیلم های جشنواره چهل و دوم پرداخت.

با تشکر از تیم رسانه ای آقای دکتر هادی گرجی

برچسب: ایران ۴۵خلبانان شهید نیروی هواییدهه فجر ۴۵شبکه تلویزیونی سپهرمهدیه قطبی کهن

مطالب مرتبط

سفارت نیوز

رمز موفقیت در تعامل فضای علمی دانشگاهی

۱۳ اسفند ۱۴۰۳
ویژه

موسسه حفاظتی و مراقبتی محافظین حریم سامان

۸ بهمن ۱۴۰۳
ویژه

مراسم گلریزان موسسه خیریه همیاران نگین هوشیار

۶ بهمن ۱۴۰۳
ویژه

علیزاده سال نو میلادی را تبریک گفت

۱۹ دی ۱۴۰۳
ویژه

یک مجمع بین المللی بزرگ در ماه نوامبر در آستاراخان برگزار می شود

۲۲ مهر ۱۴۰۳
ویژه

بیانیه آیت‌الله‌العظمی سید محمدتقی مدرسی به مناسبت شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله (رحمه‌الله) بر اثر حمله هوایی اسرائیل در جنوب بیروت:

۸ مهر ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + چهار =

آخرین ها

بیستمین سالگرد تاسیس شرکت کیا یدک آریا؛ کیا یدک آریا، نمادی از کیفیت، اعتماد، و تعهد در این صنعت است  

۱۰ خرداد ۱۴۰۴

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

۹ خرداد ۱۴۰۴

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

۹ خرداد ۱۴۰۴

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

۶ خرداد ۱۴۰۴

«گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!