سفارت نیوز
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مدیریت بحران بیکاری با نقش آفرینی منطقه آزاد انزلی

19 جولای 2023

نماینده بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی از تاثیر بکارگیری ظرفیت‌های منطقه آزاد انزلی خبرداد و گفت: بدلیل بکارگیری ظرفیت‌های اقتصادی، شاهد کاهش چشمگیر بیکاری در استان گیلان هستیم.

به گزارش سفارت نیوز به نقل از پول نیوز، احمد دنیا مالی در گفت و گو با خبرنگار پول نیوز از ظرفیت بالای منطقه آزاد انزلی در رونق اقتصادی انزلی، استان گیلان و کشور خبر داد و گفت: منطقه آزاد انزلی ظرفیت‌های بزرگی در حوزه گردشگری، صنعت، تجارت و دیگر بخش‌های اقتصادی دارد.

وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد به اندازه‌ای ظرفیت دارند که می‌توانند باعث رونق و تحول در منطقه خود و کشور شوند گفت: برای مناطق آزاد هیچ محدودیتی ایجاد نشده و دست مدیریت مناطق آزاد به اندازه‌ای باز است که می‌توانند در تمامی بخش‌های اقتصادی از تولید تا واردات، صادرات و گردشگری فعالیت کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به تشریح نقش مناطق آزاد در اشتغالزایی پرداخت و گفت: از آنجا که مناطق آزاد هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های اقتصادی ندارند و هر فعالیت اقتصادی منجر به اشتغالزایی می‌شود، می‌توان امیدوار بود که وجود منطقه آزاد به اشتغالزایی و کاهش بیکاری منجر شود.

وی با ابراز تاسف از اینکه هنوز تا دست یابی به ظرفیت مناطق آزاد فاصله بسیاری وجود دارد گفت: منطقه آزاد انزلی نیز از این قاعده مستثنی نیست و هنوز ظرفیت‌های بالقوه بسیاری در منطقه آزاد انزلی وجود دارد که بالفعل نشده است.

دنیامالی با تاکید بر اینکه وقتی ظرفیت‌های اقتصادی فعال نمی‌شود، اشتغالزایی نیز صورت نمی‌گیرد گفت: اگرچه اقدامات خوبی در منطقه آزاد انزلی صورت گرفته، اما در مجموع، منطقه آزاد انزلی با آن اشتغال‌زایی که می‌تواند داشته باشد و ظرفیتی که برای آن تعریف شده، هنوز فاصله دارد.

وی با اعلام اینکه برای منطقه آزاد انزلی همچون دیگر مناطق آزاد اهدافی تعریف شده گفت: باید بپذیریم که منطقه آزاد انزلی با اهدافی که سیاستگذار برای آن تعریف کرده، فاصله دارد، اما اتفاقات خوبی رخ داده که نمی‌توان منکر آن‌ها شد.

نماینده انزلی در مجلس شورای اسلامی از تاثیرگذاری‌های مثبت منطقه آزاد در انزلی و استان خبر داد و گفت: بتازگی اتفاقات خوبی در جذب نیروی کار در منطقه آزاد انزلی برای افراد بومی، بیکاران شهر‌ها و روستا‌های استان گیلان صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصادی در منطقه آزاد انزلی و اشتغالزایی صورت گرفته برای مردم بندر انزلی نیز موثر بوده گفت: مردم این بندر اقتصادی گردشگری نیز از رونق اقتصادی و تحولات صورت گرفته در منطقه آزاد انزلی استفاده برده‌اند.

دنیا مالی با ابراز خرسندی از وضعیت مناسب اقتصادی بندر انزلی گفت: خوشبختانه دو سال است که بندر انزلی از نظر ایجاد اشتغال در استان گیلان رتبهٔ اول را دارد که بخشی از آن به‌خاطر کارکرد منطقه آزاد انزلی در حوزه‌های گوناگون است.

برچسب: اشتغال‌زاییدنیامالیکمیسیون عمران مجلسگردشگریمنطقه ازاد انزلی

مطالب مرتبط

اخبار ویژه

یزدانیان در پایان همکاری با تاپیکو: سلامت اداری و شفافیت باید حفظ شود

22 اکتبر 2026
اخبار ویژه

تأمین مالی جمعی در ایران؛ از مسیر طی‌شده تا چشم‌انداز توسعه

20 اکتبر 2026
اخبار ویژه

شاخص‌های عملکرد زیر سایه تورم و نوسان ارز؛ نسخه ایرانی KPI چیست؟

17 اکتبر 2026
اخبار ویژه

آیا جنگ می شود یا خیر؟

8 اکتبر 2026
اخبار ویژه

شکاف میان پیشرفت فنی و توجیه اقتصادی گوشی‌های هوشمند در ایران

28 سپتامبر 2026
اخبار ویژه

سلطان خودخوانده فرش زیر ذره‌بین؛ از القاب پوشالی تا ابهام در پرونده‌های بانکی

27 سپتامبر 2026

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

آخرین ها

دو بازنده پشت میز مذاکره؟؛ نقد تند دکتر مازیار میر به عملکرد تیم مذاکره‌کننده

24 اکتبر 2026
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-08-15 03:03:45Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

مدیریت موزه سینما زیر ذره‌بین؛ غیبت و حواشی اخیر چه می‌گوید؟

23 اکتبر 2026

یزدانیان در پایان همکاری با تاپیکو: سلامت اداری و شفافیت باید حفظ شود

22 اکتبر 2026

تأمین مالی جمعی در ایران؛ از مسیر طی‌شده تا چشم‌انداز توسعه

20 اکتبر 2026

گسترش آموزش چرتکه در ایران؛ نخبگان هوشمند به دنبال توسعه شبکه نمایندگی‌ها

20 اکتبر 2026

شاخص‌های عملکرد زیر سایه تورم و نوسان ارز؛ نسخه ایرانی KPI چیست؟

17 اکتبر 2026

سفارت خبر

"پنجره‌ای به دیپلماسی جهانی"

مرجع تخصصی اخبار دیپلماتیک و روابط بین‌الملل با همکاری شبکه‌ای از خبرنگاران بین‌المللی. اخبار کنسولی و تحولات دیپلماتیک را از ما بخواهید.

تماس با ما

  • واتساپ
  • 09364218877

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!