سفارت نیوز
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

حکم موسسه بین المللی سفیران صلح در ترکیه آقای اردال کارادق تقدیم شد

دیدار استاد ابراهیم صنوبر مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و پدر صلح ایران با برخی مدیران فرهنگی و ورزشی ترکیه

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

به گزارش خبری سفارت خبر پیرو سفر استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران در هفته گذشته به کشور ترکیه ایشان در این سفر با برخی از مدیران فرهنگی ورزشی این کشور دیدار و گفتگو کردند
در این دیدار ابراهیم صنوبر صلح را واژه ای مقدس برای جهانیان برشمرد و گفت درست زمانی صلح را ساختند که ما آفریده شدیم تردیدی ندارم جنگ هدیه الهی نیست اما صلح ودیعه خداوند و مرز با او بودن یا نبودن است.
صلح یعنی:احترام، قانون، بهداشت و دوست داشتن صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست بلکه حضور در یک جامعه سرشار از عدالت تفاهم همزیستی دیگر پذیری آزادی و دموکراسی است جامعه از هرگونه اعمال و رفتارهای غیر انسانی و غیر اخلاقی به دور باشد و تمام زمینه‌های علمی فرهنگی مذهبی اقتصادی اجتماعی و شهروندی در آن به صورت مطلوب توسیع یابد.

صلح و دوستی از آن گروه و جماعتی است که خواهان آن هستند و برای آن تلاش میکنند و جنگ و جنایت و ترور از آن گروهی است که به دنبال آن هستند.

ایشان در ادامه گفتند: قانون کاشت داشت برداشت سه اصل اساسی زندگی انسان است ما امروز همان محصولی را برداشت میکنیم که در گذشته بذر آن را کاشته ایم.
ما امروز در دورانی هستیم که بهترین ارمغان ما برای ملل جهان هدیه صلح دوستی برادری و برابری است
ابراهیم صنوبر ضمن تاکید بر مشترکات فرهنگی و اجتماعی دو کشور دو طرف را دوست و برادر خواند و خواستار تعاملات سازنده بیشتر در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی شد.
پدر صلح ایران توضیحاتی را درخصوص موسسه بین المللی سفیران صلح و فعالیت های آن برشمرد.
در این دیدار که با حضور آقای حسن بهادری مشاور بین الملل موسسه بین المللی سفیران صلح برگزار شد حکم نمایند و از حاضرین تجلیل به عمل آمد.
موسسه بين المللي سفيران صلح چند سالي است كه با هدف برقراري و فراگير نمودن فرهنگ صلح و دوستي بين ملل و تامين و تحكيم فرهنگ احترام به جايگاه والاي انسان به فعاليت پرداخته است. تلاش در راستاي بسترسازي در زمينه ايجاد جامعه اي سرشار از امنيت و آرامش و دوستي كه يكي از آرمان هاي مقدس ملل است، تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه حركتي نيكو و پسنديده است كه قطعاً با برنامه ريزي كارشناسانه و با در نظر گرفتن همه ابعاد منجيات و مهلكات مسير حركت انسان، هر چه بهتر و سريع تر اين اهداف قابل دستيابي هستند. بسيج افكار و انديشه هاي تعالي جوي انسان به سمت اهداف ترسيم شده ضمن بهره گيري از دو بال هوشياري و خردورزي، زمينه ساز حصول و وصول به مقاصد تعيين شده است موسسه بین المللی سفیران صلح از سال ۸۷ تاسیس وبه فعالیتهای صلح طلبانه فرهنگی واجتماعی خود در ایران وجهان می پردازد ودر زمینه بر قراری صلح درجهان، فرهنگسازی درمبارزه با ایدز ،مواد مخدر،تروریسم ،افراط گری وبر گزاری اجلاسها و همایشها وهمچنین برگزاری مسابقات ورزشی ،اعزام گروههای ورزشی به کشورهای جهان وکاشت نهال صلح در آن کشورها فعالیت میکند.

برچسب: ابراهیم صنوبرپدر صلح ایرانحسن بهادریموسسه بین المللی سفیران صلح

مطالب مرتبط

اجتماعی

برگزاری جشنواره زیتون با درخت آرزوها

۱۹ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

چگونه می‌توان بر ناامیدی‌ها غلبه کرد؟

۱۸ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

پیام تسلیت دکترکجوری به دکتر حسین چناری

۱۰ آبان ۱۴۰۴
ویژه

پایان جشنواره همام با حضور با استاندار و مقامات کشوری

۸ آبان ۱۴۰۴
ویژه

شهرام یزدانی سرپرست دانشگاه عدالت منصوب شد

۷ آبان ۱۴۰۴
ویژه

پانزدهمین نکوداشت آرایشگران برگزار میشود

۶ آبان ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + هجده =

آخرین ها

ارسال پیامک تبلیغاتی با اپراتور رسمی و تعرفه مناسب | خدمات هلدینگ ایرانیان

۵ آذر ۱۴۰۴

شوکه بنزینی به خودروهای وارداتی : سهمیه ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومانی حذف شد

۵ آذر ۱۴۰۴

تجدید چاپ کتاب «نیایش» با حمایت مجمع مدیران ماندگار ایران

۵ آذر ۱۴۰۴

«فقط حیدر، امیرالمؤمنین است»؛ حرکت شمسایی که موجی از حواشی در بر داشت

۵ آذر ۱۴۰۴

برگزاری جشنواره زیتون با درخت آرزوها

۱۹ آبان ۱۴۰۴

چگونه می‌توان بر ناامیدی‌ها غلبه کرد؟

۱۸ آبان ۱۴۰۴

سفارت خبر

"پنجره‌ای به دیپلماسی جهانی"

مرجع تخصصی اخبار دیپلماتیک و روابط بین‌الملل با همکاری شبکه‌ای از خبرنگاران بین‌المللی. اخبار کنسولی و تحولات دیپلماتیک را از ما بخواهید.

تماس با ما

  • واتساپ
  • 09364218877

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!