سفارت نیوز
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

برگزاری جشن شادی بهار ایران در بوستان بزرگ بعثت تهران همزمان با عید سعید فطر

۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

شهردار منطقه ۱۶ تهران از برگزاری جشن شادی بهار ایران در بوستان بزرگ بعثت تهران همزمان با عید سعید فطر خبر داد.

سید مرتضی روحانی در این باره اعلام کرد: ایام پایانی ماه مبارک رمضان و آغاز عید سعید فطر بهانه ای بود تا مدیریت شهری منطقه ۱۶ با برپایی استیج جشن بزرگ ایرانیان به استقبال عید سعید فطر برود که این امر با استقبال چشمگیر شهروندان جنوب پایتخت همراه شده است.

وی ادامه داد: اجرای استندآپ کمدی، تواشیح، معرفی هنرمندان و نخبگان محلی و موسیقی سنتی و پاپ و برنامه های شاد و مفرح دیگر در قالب این جشن تعریف شده است که از ۲۹ فروردین ماه هر شب برگزار می شود و این جشن بزرگ تا پایان عید سعید فطر ادامه دارد.

روحانی خاطر نشان کرد: از آنجا که در شب های پایانی این جشن بزرگ قرار داریم و همزمان عید بزرگ مسلمین، عید سعید فطر ، برنامه های متنوع تری نیز در دستور کار قرار دارد که از جمله می توان به اجرای کنسرت زنده خوانندگان مطرح کشور در این بوستان اشاره کرد.

برپایی شب فرهنگ و هنر افغانستان در جنوب تهران

وی همچنین از گرامیداشت شب فرهنگ و هنر افغانستان برای تکریم این مهاجران همزمان با برگزاری جشن بهار ایران در بوستان بعثت تهران خبر داد.

روحانی اعلام کرد: جشن تکریم مهاجران واتباع ارزشمند کشور دوست، برادر و همسایه با حضور هنرمندان و فرهنگ دوستان کشور افغانستان در ایستگاه جشن شادی بهار ایران واقع در بوستان بعثت از ۲۹ فروردین آغاز شده و تا ۲ اردیبهشت ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: این آئین به مدت ۵شب از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۳ برگزار شده است.

به گفته روحانی، یکی از رویکردهای مهم مدیریت شهری، توجه ویژه به اتباع کشورهای همسایه است و با توجه به اینکه جمعیت قابل توجهی از شهروندان منطقه ۱۶ دارای ملیت افغانستانی هستند و بوستان بعثت در مجاورت محله باغ آذری که اقامتگاه شهروندان عزیز اتباع افغانستانی است، مراسم شب فرهنگ و هنر افغانستان برگزار و مورد استقبال گسترده خانواده های افغانستانی قرار گرفت.

شهردار منطقه۱۶ افزود: محوریت شب سوم جشن شادی بهار ایران که با مشارکت مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران برگزار شد ، مختص کشور افغانستان بود که با حضور محمدخانی رئیس این مرکز و علوی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد و با اجرای هنرمندان افغانستانی نظیر اجرای موسیقی عارف جعفری،شب شعر خوانی علی مدد رضوانی و با اجرای نادیا پروانی ادامه داشت و در پایان این مراسم نیز از خانواده شهید علیرضا خاوری شهید اتباع مدافع حرم فاطمیون نیز تجلیل شد.

لینک ویدئو در تلگرام

https://t.me/eoteotc_hm/1316

مطالب مرتبط

اجتماعی

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

۹ خرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

دهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای، برگزیدگان خود را معرفی کرد

۱۸ بهمن ۱۴۰۳
اجتماعی

مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ فولاد مبارکه در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شد

۱۸ بهمن ۱۴۰۳
اجتماعی

رویداد بزرگ توریستاپ، به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین برنامه‌های جذب سرمایه در حوزه گردشگری

۳ بهمن ۱۴۰۳
اجتماعی

محصولات بهداشتیِ سلولزی با پوست بدن سازگارتر بوده و با کیفیت هستند

۲۴ دی ۱۴۰۳
اجتماعی

انتخابات جنجالی نظام مهندسی

۲۲ دی ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

آخرین ها

بیستمین سالگرد تاسیس شرکت کیا یدک آریا؛ کیا یدک آریا، نمادی از کیفیت، اعتماد، و تعهد در این صنعت است  

۱۰ خرداد ۱۴۰۴

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

۹ خرداد ۱۴۰۴

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

۹ خرداد ۱۴۰۴

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

۶ خرداد ۱۴۰۴

«گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!