سفارت نیوز
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

ایران مال قطب بزرگ گردشگری تهران ۱۴۰۱

۱۶ فروردین ۱۴۰۱

به گزارش پایگاه خبری سفارت نیوز و به نقل از برزن نیوز : با آغاز سفرهای نوروزی، بازار بزرگ ایران به یکی از مهم‌ترین قطب‌های گردشگری کشور تبدیل‌شده است؛ به‌گونه‌ای که روزانه بیش از ۱۵۰ هزار نفر از این جاذبه گردشگری تهران بزرگ دیدن می‌کنند. ایران‌مال علاوه برداشتن جاذبه‌های منحصربه‌فرد گردشگری مانند آب‌نمای موزیکال، باغ‌های ماهان و دیدار، پردیس سینمایی، ایوان الماس و اشراق، کتابخانه جندی‌شاپور و بازار سنتی و ده‌ها مکان دیدنی دیگر در نوروز ۱۴۰۱ ویژه‌برنامه‌های متعددی نظیر اجرای موسیقی سنتی و پاپ، نمایش چهره‌های تاریخی و علمی ایران‌زمین، آتش‌بازی و رقص نور را اجرا کرده است. این برنامه‌ها که از شبکه‌های اجتماعی و تلویزیونی متعددی به شکل زنده پخش می‌شود، حضور مردم در ایران‌مال را افزایش بیشتری داده است.

فروشگاه‌های بازار بزرگ ایران هم در نوروز ۱۴۰۱ تخفیف تا ۵۰ درصدی بر اجناس خود اعمال کرده‌اند که این موضوع هم موجب استقبال بیشتر مردمی شده است. وجود پارکینگ مسقف و فضای باز، تردد بیش از ۱۵۰ هزار بازدیدکننده درروز را بدون کمترین ازدحام و اشکال ترافیکی و با سهولت هرچه‌تمام‌تر ممکن ساخته‌است.

 

مراسم آغاز سال ۱۴۰۱ در ایران‌مال

گفتنی است مراسم تحویل نوروز با هزاران ایرانی در ایران‌مال سال ۱۴۰۱ را آغاز کردند. هم‌زمان با اذان مغرب در محوطه آب نمای ایران‌مال آغاز شد و پس از قرائت دعای تحویل سال رأس ساعت ۱۹ و سه دقیقه و بیست‌وشش ثانیه، سال جدید در فضایی شاد و پرشور در میان دعاها و فریاد شادی هم‌وطنان تحویل شد. نورافشانی، آتش‌بازی، موسیقی سنتی و اقوام و دیگر آیین‌های نوروزی از بخش‌های ویژه‌برنامه آغاز سال ۱۴۰۱ در ایران‌مال بود که تا پاسی از شب ادامه یافت.

این مراسم به‌طور زنده از شبکه‌های تلویزیونی و اجتماعی ازجمله صفحه اینستاگرام ایران‌مال به نشانی the_Iranmall پخش شد. ویژه‌برنامه‌های نوروزی ایران‌مال تا پایان روز سیزدهم فروردین ادامه دارد.

 

 

برچسب: ایران مال

مطالب مرتبط

گردشگری

اتفاقات جدید اقتصادی در صنعت گردشگری و هت

۳۰ بهمن ۱۴۰۳
گردشگری

رویداد بزرگ توریستاپ، به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین برنامه‌های جذب سرمایه در حوزه گردشگری

۳ بهمن ۱۴۰۳
گردشگری

رونق گردشگری در دستورکار منطقه آزاد ماکو

۸ بهمن ۱۴۰۲
گردشگری

تکریم و توسعه گردشگری در دستور کار

۱۴ تیر ۱۴۰۲
گردشگری

انزلی، ظرفیت خوبی برای گردشگری داخلی و خارجی

۱۳ خرداد ۱۴۰۲
گردشگری

متنوع بودن صنعت خوراک باعث رونق گردشگری ایران خواهد شد

۲۳ تیر ۱۴۰۱

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − 2 =

آخرین ها

درخواست ویژه پرسپولیس از اوسمار

۱۰ آبان ۱۴۰۴

شایعه دستگیری سردار آموزن تکذیب شد

۱۰ آبان ۱۴۰۴

پیام تسلیت دکترکجوری به دکتر حسین چناری

۱۰ آبان ۱۴۰۴

پایان جشنواره همام با حضور با استاندار و مقامات کشوری

۸ آبان ۱۴۰۴

شهرام یزدانی سرپرست دانشگاه عدالت منصوب شد

۷ آبان ۱۴۰۴

پانزدهمین نکوداشت آرایشگران برگزار میشود

۶ آبان ۱۴۰۴

سفارت خبر

"پنجره‌ای به دیپلماسی جهانی"

مرجع تخصصی اخبار دیپلماتیک و روابط بین‌الملل با همکاری شبکه‌ای از خبرنگاران بین‌المللی. اخبار کنسولی و تحولات دیپلماتیک را از ما بخواهید.

تماس با ما

  • واتساپ
  • 09364218877

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!