سفارت نیوز
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

۸۰۰۰ همایش شیرخوارگان حسینی (ع) در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود

۲۷ تیر ۱۴۰۲

همزمان با اولین جمعه ماه محرم، مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) طبق سنوات گذشته در ۸۰۰۰ نقطه از ایران و ۴۶ کشور جهان برگزار می‌شود.

به گزارش سفارت نیوز به نقل از ایسنا، داوود منافی‌پور (سه‌شنبه ۲۷ تیرماه) در نشست خبری تشریح برنامه‌های همایش شیرخوارگان حسینی که هر ساله در اولین جمعه ماه محرم برگزار می‌شود اظهار کرد: این همایش سالیان سال است که در سطح جهان گسترش یافته است و نشانه مظلومیت سیدالشهدا (ع) است. ما این مراسم را برگزار می‌کنیم تا از این طریق مکتب حقه شیعه و کربلا نمادی داشته باشد. هر مکتب باید نماد و نشانه‌ای داشته باشد که نماد ما همین شش ماهه اباعبدالله (ع) است.

وی ادامه داد: امسال بیش از ۱۰۰ کارگاه دوخت لباس و بسته‌بندی در کشور فعال است که مرکزیت آن در تهران است. همچنین ۱۲۰ هزار لباس برای خارج از کشور دوخته و ارسال کردیم و نظم‌نامه را به ۱۱ زبان ترجمه و در کنار لباس‌ها قرار داده‌ایم. اصل این نظم‌نامه از قرآن گرفته شده است.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر یادآور شد: در سال ۱۳۸۲ ما یک جلسه داشتیم و این مراسم را با همان یک جلسه آغاز کردیم. امسال حدود ۸۰۰۰ همایش در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود و قطعا تعداد شرکت‌کنندگان در این مراسم به هشت میلیون شرکت‌کننده خواهد رسید. تمام هزینه‌های این مراسم با کمک مردمی انجام شده است و پیش‌بینی می‌کنیم در چهار سال آینده ۲۱ هزار مجلس شیرخوارگان حسینی در سراسر جهان داشته باشیم.

منافی‌پور ادامه داد: ما بیش از ۱۰۰ هزار هیات و حسینیه در سراسر جهان داریم که تاکنون از چهار یا پنج درصد ظرفیت آنها استفاده کرده‌ایم و درصدد هستیم مظلومیت امام حسین (ع) را به جهانیان معرفی کنیم تا از این طریق بتوانیم انسانیت و اندیشه اباعبدالله الحسین (ع) را در بین مردم جهان بیدار کنیم و همه آزادگان را به این مراسم دعوت می‌کنیم.

وی اظهار کرد: درصدد هستیم در اروپا نذر شیر را داشته باشیم اما می‌دانیم که فرهنگ و مذاق آنها با ما متفاوت است برهمین اساس سعی می‌کنیم از سبک و شیوه خودشان استفاده کنیم تا بتوانیم مفاهیم و اندیشه امام حسین (ع) را برای آنها بیان کنیم. برگ برنده مظلومیت اباعبدالله الحسین (ع)، حضرت علی‌اصغر (ع) است.

وی گفت: خوشبختانه از طرف سازمان ملل شهریورماه دعوت شده‌ایم تا بتوانیم درباره حقانیت و مظلومیت اباعبدالله الحسین (ع) سخنانی را بیان کنیم و این بعد از ۲۱ سال بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه در روز عاشورا دو چیز به آسمان رفت گفت: یکی خون سیدالشهدا و دیگری پیراهن سیدالشهداء بود. من چند سالی روی پیراهن سیدالشهداء تحقیق کردم و در اجلاس منابع شیعه در مشهد ارائه دادم و کسی مخالف نبود. این تحقیق با عنوان پیراهن سیدالشهداء، پرچم قیام قائم انجام شد. قدمت این پیراهن به اندازه خلقت است که در بهشت بود و بعد از خلقت حضرت آدم به ایشان رسید.

منافی‌پور گفت: این پیراهن به ۱۲۴ هزار پیامبر رسید و پس از آن به امام حسین(ع) رسید و روز عاشورا ایشان آن را بر تن کردند. بعد از عاشورا دست امامان معصوم بود و اکنون در اختیار امام زمان(عج) است. براساس روایات در اول هر محرم این پیراهن در عرش به اهتزاز درمی‌آید. همچنین طبق روایات امام زمان موقع ظهور آیین لباس برتن می‌کند. ما بنا داریم این پیراهن را نماد شیعه قرار دهیم. این نمادسازی را هم خداوند کرده است.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) گفت: تمام این تحقیقات در سایت عتیق وجود دارد. از تمام کارشناسان بازهم دعوت می‌کنم تا این تحقیقات بررسی کنند.

در بخش پایانی این مراسم با حضور داوود منافی‌پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) و نریمان پناهی مداح اهل بیت(ع) از نماد پیراهن امام حسین(ع) رونمایی شد. همچنین به نمایندگی از هیأت‌های عزاداری تابلوی طراحی شده از این پیراهن به نریمان پناهی و هیأت رزمندگان مکتب الحسین(ع) اهدا شد.

انتهای پیام/

برچسب: اباعبدالله الحسینداوود منافی‌پورمحرم 1402همایش شیرخوارگان حسینی

مطالب مرتبط

اجتماعی

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

۹ خرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

دهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای، برگزیدگان خود را معرفی کرد

۱۸ بهمن ۱۴۰۳
اجتماعی

مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ فولاد مبارکه در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شد

۱۸ بهمن ۱۴۰۳
اجتماعی

رویداد بزرگ توریستاپ، به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین برنامه‌های جذب سرمایه در حوزه گردشگری

۳ بهمن ۱۴۰۳
اجتماعی

محصولات بهداشتیِ سلولزی با پوست بدن سازگارتر بوده و با کیفیت هستند

۲۴ دی ۱۴۰۳
اجتماعی

انتخابات جنجالی نظام مهندسی

۲۲ دی ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 19 =

آخرین ها

بیستمین سالگرد تاسیس شرکت کیا یدک آریا؛ کیا یدک آریا، نمادی از کیفیت، اعتماد، و تعهد در این صنعت است  

۱۰ خرداد ۱۴۰۴

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

۹ خرداد ۱۴۰۴

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

۹ خرداد ۱۴۰۴

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

۶ خرداد ۱۴۰۴

«گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!