در سمینار بزرگ آینده ارتباطات در حوزه مهارتهای ارتباطی مطرح شد: بدون شک، هر ارتباط سازنده و موثر میتواند در شکل گیری ارتباطات موثرتر بعدی ، مفید واقع شود به طوری که در حال حاضر، لاکچری بودن دیگر به دلیل ثروتمند بودن نیست بلکه هرکس که دارای ارتباطات سازنده، سبک زندگی سالم، علاقمند به مباحث روز و نیز مشتاق به ارتباط گیریهای جدید باشد، را میتوان فردی لاکچری نامید.
به گزارش سفارت خبر ، سمینار بزرگ آینده ارتباطات در حوزه مهارتهای ارتباطی، فن بیان و سخنرانی به همراه رونمایی از مرکز مهارت های نرم توسط خانم فرشته ایراننژاد و با حصور جمعی از اساتید، دانشجویان، مدیران و مسئولین در سالن همایشهای برج میلاد روز جمعه 14 دی 1403 برگزار شد.
فرشته ایراننژاد گفت: ما یک آکادمی آموزشی بزرگ در حوزه مهارتهای ارتباطی، فن بیان و سخنرانی داریم و هدف و رسالتمان این است که آموزشهایی که در مدرسه به دانش آموزان داده نشده مثل مهارتهای نرم، مهارتهای ارتباطی که برای همه ضرورت دارد را بتوانیم با حال خوب، با ساده سازی و با تمرین به آدمها آموزش دهیم.
مدیر آکادمی آموزشی بزرگ در حوزه مهارتهای ارتباطی، فن بیان و سخنرانی افزود: معمولاً مخاطبین ما از اقشار کارآفرینان هستند. کارآفرینان بزرگ، مدیران عامل که نیاز به مهارتهای ارتباطی دارند چه برای برقراری تیم ورکشان چه برای برقراری ارتباطات شبکه سازی بزرگشان و حتی افرادی که کارمند هستند، یا افراد دیگر چه در بعد خانواده و چه در بعد سلامتی و در همه ابعاد به مهارتهای ارتباطی نیاز داریم را آموزش می دهیم.
ایراننژاد گفت: با توجه به اینکه تکنولوژی پیشرفت می کند ارتباطات انسانی روز به روز ضعیفتر میشود و این یک تهدید بزرگ بوده که انسانها را تهدید میکند و ما از این تهدید فرصت ساختیم. ما در اینجا هم پیش بینی آینده داشتیم و هم اعلام کردیم که در آینده قرار است چه اتفاقاتی بیافتد و هم راهکارهایی را برای اینکه بتوانیم انسانیتمان را حفظ کنیم و انسان بمانیم و ارتباطات خوب بسازیم ارائه دادیم.
وی در خصوص لزوم آموزش در سنین پایین و ارتباط با دستگاههای ذیربط گفت: ما تا الان کاملا به صورت خصوصی کار کردیم و تحت حمایت هیچ سازمان و هیچ ارگانی نبوده ایم و هیچ حمایتی از هیچ جایی دریافت نکرده ایم. اما از آنجایی که ما مرکز مهارتهای نرم را راه اندازی می کنیم و تا همین الان فقط ما بیش از ۶ نوجوان مدرس تربیت کردیم که در سن کم مدرس مهارتهای ارتباطی هستند و بیش از ۵۰ مدرس در حوزه فناوری و مهارتهای ارتباطی تربیت کردیم و همچنین خیلی از اساتید برند ایران زیر مجموعه این مرکز کار میکنند کاملاً این امکان را داریم که بتوانیم خدمت رسانی به مدارس کنیم و این فرایند را در برنامههای فوق آموزشی آموزش و پرورش بیاریم. البته این یک ضرورت است چون الگوی نوجوانها عوض شده و اگر آموزشها رو نبینند به شدت آسیب میبینند کما اینکه همین الان ما متوجه آسیبهایی که در مهارت ارتباطی دارند هستیم.
ایراننژاد در مورد سن قابلیت دریافت آموزش ها گفت: ما قابلیت ارائه دادن محتوا از ۸ سال رو داریم که ۸ سال تا ۱۷ سال جز رده نوجوانان ما هستند و کلاسهای نوجوانان کاملاً بازی محور و تئاتر محور است و با این مدل کار را پیش میبریم و از ۱۸ سال به بالا هم در بخش بزرگسال که در خدمتشان هستیم.
لازم به ذکر است در یک عمل خیرخواهانه بخشی از عواید این سمینار به مرکز نگهداری کودکان سندرم داون اختصاص داده شد.
انتهای پیام