• خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی
سفارت نیوز
تبلیغات
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

خزعلی: امکانات ورزش همگانی زنان را در شهرستان‌ها افزایش می‌دهیم/ حذف مهدکودک از محل کار به خانم‌ها لطمه زد

سپتامبر 20, 2021
در فرهنگی
0

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: نگاه تشریفاتی به زنان و سیاست‌زدگی از آسیب‌های موجود در معاونت است که در جهت رفع آنها اهتمام خواهیم داشت.
به نقل از سفارت نیوز، اولین نشست خبری انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، صبح امروز 29 شهریورماه در محل این معاونت برگزار شد.

خزعلی در این نشست ضمن پاسخگویی به پرسش‌های خبرنگاران از رسانه‌های مختلف،‌ ‌به بررسی پیشنهادها و راهکارها در جهت فعالیت هرچه بهتر در این معاونت پرداخت.

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور ضمن تشریح اجرای قانون ازدواج اظهار داشت: یکی از مسائل مهم در جامعه، کاهش ازدواج است که باید به دنبال تسهیل و تهیه راهکار‌هایی برای هموار کردن مادی و معنوی آن باشیم.

اهتمام معاونت در حل مشکلات حوزه زنان و خانواده

او با بیان اینکه قانون‌هایی که برای تسهیل ازدواج داریم کم نیست، گفت: ولی در اجرای قوانین سستی‌هایی صورت گرفته است که امیدواریم بتوانیم آن‌ها را با دستورات رئیس جمهور اجرایی کنیم.

خزعلی افزود: معاونت زنان ریاست جمهوری ستادی است و قدرت اجرایی ندارد و بیشتر فعالیت نظارتی دارد. باید مشکلات استان‌ها بررسی شود و در هر استان برنامه‌ریزی‌های متناسب صورت بگیرد.

خزعلی با اشاره به اهتمام معاونت در حل مشکلات حوزه زنان و خانواده، ‌تصریح کرد: سعی ما بر این است که وضعیت زنان را از نظر کیفی و سبک زندگی ارتقاء دهیم که به وسیله آموزش می‌توانیم این اهداف را پیش ببریم.

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور تأکید کرد: رفع محرومیت‌های اقتصادی و محدودیت‌هایی که در این زمینه وجود دارد به همراه آموزش می‌تواند زمینه را برای شکوفایی استعداد‌ها هموار کند.
خزعلی، کرونا را به عنوان چالشی تعبیر کرد که در جهت فرصت‌سازی از آن بهره برده شده است و ادامه داد: لازم است که دورکاری در ادارات جدی گرفته شود و به خواست خانم‌ها در این موضوع احترام گذاشته شود تا خانم‌ها بتوانند در کنار کار، رسیدگی به خانواده را هم داشته باشند که این موضوع می‌تواند در زمینه مادی و معنوی برای خانواده‌ها به صرفه باشد.

تقویت ورزش بانوان در بخش قهرمانی و همگانی

خزعلی همچنین به موضوع ورزش بانوان اشاره کرده و یادآور شد: ورزش بانوان را در بخش قهرمانی و همگانی تقویت خواهیم کرد. چراکه استعداد‌های خوبی داریم که باید روی آن‌ها کار شود تا نشان بدهیم زن مسلمان می‌تواند در عرصه‌های بین‌المللی موفق ظاهر شود و به قهرمانی برسد.

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به اینکه کشور‌های مسلمان از ما این توقع را دارند که در زمینه ورزشی نیز الگوسازی کنیم، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که امکانات ورزش همگانی زنان در شهرستان‌ها افزایش پیدا کند و این موضوع ترویج شود تا زنان هم از نظر جسمی و هم از نظر فرهنگی از امکانات این محیط‌ها استفاده کنند.

ضرورت تنظیم سیاست‌های جمعیتی

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه به تشریح سیاست‌های جمعیتی پرداخت و اظهار داشت: سیاست ربطی به زن ندارد و باید برای تنظیم سیاست‌های جمعیتی، هر دو جنسیت را مدنظر قرار دهیم.

او با بیان اینکه جمعیت یکی از مسائل مهم است و زنان نقش محوری در این موضوع ایفا می‌کنند، ‌ابراز کرد: موضوع باروری زنان موضوع مهمی است که باید برای آن تدابیر ویژه در نظر گرفته و ترغیب به فرزندآوری در جامعه انجام شود.

بیمه کردن تمام زنان سرپرست خانوار

خزعلی بر ضرورت حمایت این معاونت از زنان سرپرست خانوار تأکید کرد و گفت: زنان سرپرست خانوار قاعده حکومت هستند و برای آن‌ها دغدغه داریم. به دنبال بیمه کردن زنان سرپرست خانوار هستیم و امیدوارم بتوانیم آن را به سرانجام برسانیم.

او همچنین تأکید کرد: باید فرهنگ سازی شود که نگاه جامعه به زنان سرپرست خانوار تغییر کند.

رفع نگاه تشریفاتی به زنان

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به آسیب های موجود در این معاونت اشاره کرد و گفت: دو آسیب مهم در معاونت را شاهدیم، یکی بحث نگاه تشریفاتی به زنان است که باید به صورت جدی پیگیری انجام شود.

خزعلی همچنین به سیاست‌زدگی اشاره کرد و ادامه داد: در مقابله با آن سعی داریم با گروه‌های مختلف جلسه بگذاریم تا دغدغه همگانی را در این موضوع دریافت کنیم و بتوانیم آن‌ها را بهتر حل کنیم.

معاون زنان رئیس جمهور در تکمیل برنامه‌های نیمه کاره دولت قبل گفت: از تجربه‌های قبلی‌ها استفاده می‌کنیم و اگر جایی نیاز به تغییر بود آن را انجام می‌دهیم. امیدوارم فراکسیون زنان مجلس هم در این زمینه همراه ما باشد تا بتوانیم لایحه خشونت علیه زنان را به سرانجام برسانیم.

او با اشاره به برنامه‌های معاونت برای زنان بی سرپرست عنوان کرد: برنامه‌هایی که برای زنان سرپرست خانوار در نظر داریم، برای این گروه از خانم‌ها هم مورد استفاده خواهیم کرد.

شرط سنی ملاک کودک همسری نیست

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به طرح موضوع برخی رسانه‌ها نسبت به ازدواج او در 16 سالگی اظهار داشت: من در 16 سالگی از پختگی لازم برخوردار بودم و در آن دوره رشد فکری کافی برای این موضوع را داشتم. درواقع شرط سنی ملاک کودک همسری نیست و باید مسائلی مانند بلوغ فکری و اجتماعی را هم در نظر بگیریم.

خزعلی تصریح کرد: ما با زندگی که همه جوانب در آن سنجیده شده و ارزش‌ها در آن در نظر گرفته شده باشد می‌توانیم الگو و تمدن‌ساز باشیم و باید در حوزه سبک زندگی فرهنگ‌سازی‌های لازم را انجام دهیم.

او یکی از اولویت‌های معاونت را حقوق زنان و فرزندان در خانواده عنوان کرد و ادامه داد: به سمت تحقق عدالت فراگیر در جامعه هستیم که امیدوارم قوه قضائیه در این زمینه ما را همراهی کند. ما سعی می‌کنیم در این زمینه از دستگاه‌های دیگر هم کمک بگیریم.

خزعلی تأکید کرد: اینکه هر کسی در جای خود قرار بگیرد و زنان با توجه به جنسیت خود در شرایط برابر در جامعه قرار بگیرند به عدالت نزدیک می‌شویم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به نقش زنان در دفاع مقدس اظهار داشت: زنان در آن دوره زمانی نقش به یاد ماندنی از خود ایفا کردند که آثار برخی حرکات آنها را می‌توانیم امروز شاهد باشیم. لازم است که زنان را با فرهنگ مقاومت و ایستادگی و دور شدن از بیگانه آشنا کنیم.

او با اشاره به اینکه مقاومت را منحصر به زمان جنگ نمی‌دانم و باید ابعاد مختلف آن را در نظر داشته باشیم، ادامه داد: خانم‌ها باید با آرامش کار کنند و هر چیزی که آرامش آنها را به هم بریزد را حذف کرد. مثلا حذف مهدکودک‌ها از محل‌های کار لطمه زیادی به کار کردن خانم‌ها زد.

او همچنین با اشاره به برنامه‌های این معاونت در زمینه علمی مطرح کرد: برنامه‌هایی در حوزه های آموزشی و پژوهشی برای زنان داریم که بزودی اطلاع‌رسانی‌های آن انجام خواهد شد.

پاسخ به پرسش هایی درباره دانشجوی دانشگاه الزهرا

خزعلی درباره اخراج آتنا فرقدانی از دانشگاه الزهرا گفت: از رسانه ها خواهش می‌کنم هر موضوعی را به سادگی مطرح و منتشر نکنند. پس از پیگیری‌هایی که درباره این موضوع داشتیم متوجه شدیم که او درگیر فرقه‌های فرعی شده بود و به زندان رفته است ولی از خانواده او خواستیم با توجه به معدل بالای او در مقطع ارشد این دانشگاه ادامه تحصیل دهد. او برای مقطع ارشد ثبت نام نکرد و بعد آن عکس معروف را در فضای مجازی منتشر کرد.

رئیس سابق دانشگاه الزهرا تصریح کرد: مدارکی وجود دارد که او هنوز برای مقطع ارشد ثبت نام نکرده است، خود او هم مدرکی دال بر اخراجش از دانشگاه ندارد.

او به موضوع دیگری در دوران مدیریت خود در دانشگاه الزهرا اشاره کرد و گفت: فرد اخراج شده از دانشگاه الزهرا، در سال 88 محل کار خود را ترک کرد و من سال 91 رئیس دانشگاه شدم. مشخص است که اگر کسی بیش از 4 ماه محل کار خود را ترک کند، اخراج خواهد شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به صحبت‌های برادرش اظهار داشت: برادر من صحبت‌های دروغی را مطرح کرده و دادگاه هم او را به نشر اکاذیب متهم کرده است. او نتوانست صحبت‌های خود را ثابت کند، چون اساساً حرف‌هایش دروغ بود.

خزعلی بر لزوم ارائه سند معتبر در دادگاه تاکید کرد و ادامه داد: اگر برادر من حرفی دارد بیاید و با سند صحبت کند. به گفته پدرم، حقوقی که او از بیت المال و اشخاص ضایع کرده و موضوعات عقیدتی مطرح شده، باعث شد که پدرم او را در منزل خود راه ندهد. اگر برادرم سندی دال بر صحیح بودن حرف‌های خود دارد ارائه کند.

خزعلی اظهار امیدواری کرد که برادرش توبه کرده و آبرو‌ها و اموال از دست رفته را بازگرداند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + ده =

لینک ها: | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | تومیتوز | میگوکده | اسیدخوراکی | آساابزار | سیسمونیها | ارامویل | آیروفرشی | آیاکسکویتورز | چرمساران | گلسوب | ایرانتولزمارکت | دشتبهشت | لدرایران | قرقاولی | باتلپلاستیک | قنادیو | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

کشف ۱۳۵ تن نهاده دامی فاسد در شمال غرب کشور

مارس 5, 2021

هشدار هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور

مارس 6, 2021

کمبود معلم از سال ۱۴۰۳ کمتر می‌شود/ استاندارد شدن استخدام معلم!

مارس 7, 2021

متخصص عفونی: کرونا در موج چهارم افراد سن پایین را درگیر می‌کند

مارس 8, 2021

۸۰ درصد کودکان ۵ تا ۶ سال پنج دندان پوسیده دارند

0

متخصص عفونی: کرونا در موج چهارم افراد سن پایین را درگیر می‌کند

0

کمبود معلم از سال ۱۴۰۳ کمتر می‌شود/ استاندارد شدن استخدام معلم!

0

هشدار هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور

0

نخستین دورهمی بزرگان صنعت ایران با حضور مدیران ارشد و پیشگامان نوآوری

مارس 10, 2025

کمپانی انتاراس را دوست تلقی میکنیم

مارس 7, 2025

نخستین رویداد تخصصی کسب و کار بلاکچین

مارس 4, 2025

رمز موفقیت در تعامل فضای علمی دانشگاهی

مارس 3, 2025

آخرین اخبار

نخستین دورهمی بزرگان صنعت ایران با حضور مدیران ارشد و پیشگامان نوآوری

مارس 10, 2025

کمپانی انتاراس را دوست تلقی میکنیم

مارس 7, 2025

نخستین رویداد تخصصی کسب و کار بلاکچین

مارس 4, 2025

رمز موفقیت در تعامل فضای علمی دانشگاهی

مارس 3, 2025
سفارت نیوز

پایگاه خبری سفارت نیور اولین مرجع اخبار سفارت ها

مارا دنبال کنید:

دسته بندی ها

  • اجتماعی
  • ارز و ارز های دیجیتال
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • انتخابات
  • بهداشت و سلامت
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • حوادث
  • خانواده
  • دولت
  • رادیو
  • سایر اخبار ویژه
  • سفارت ها
  • سیاسی
  • سینما
  • صنعت و تجارت
  • فرهنگی
  • فناوری
  • گردشگری
  • گوناگون
  • مجلس
  • مسکن
  • نظامی
  • نفت و انرژی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین اخبار

نخستین دورهمی بزرگان صنعت ایران با حضور مدیران ارشد و پیشگامان نوآوری

مارس 10, 2025

کمپانی انتاراس را دوست تلقی میکنیم

مارس 7, 2025
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!