سفارت نیوز
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

جهاد تبیین، باید اولویت اصحاب رسانه و مدیران مناطق آزاد باشد

۱۷ مرداد ۱۴۰۲

به گزارش سفارت نیوز به نقل از پول نیوز، مدیرعامل منطقه آزاد ماکو با اشاره به چهار مزیت این منطقه نسبت به مناطق آزاد کشور، گفت: لجستیک ترانزیت تجارت، معادن، امنیت غذایی و توسعه تولید محصولات آبزیان و کشاورزی و ایجاد باغ های مدرن، مزایایی است که جاذبه‌های بسیاری را فراهم می کند و همسایگی با ارس نیز می تواند شرایط را برای تبدیل شدن آن به قطب گردشگری فراهم کند.

«حسین گروسی» امروز (سه شنبه) در نشست خبری با بیان اینکه منطقه آزاد ماکو جوانترین محدوده اقتصادی تجاری محسوب می شود، اظهار داشت: این محدوده ۱۰ سال از آغاز فعالیتش می گذرد و نباید با مناطق آزاد بین المللی جهان مقایسه شود که بدون تحریم، محدودیت و زیرساخت‌های مدرن به دستاوردهای بسیاری دست یافته است.

وی با اشاره به بسته های پیشنهادی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد، گفت: تاکنون منطقه آزاد ماکو ۱۱۰ بسته پیشنهادی برای سرمایه گذاری معرفی کرده است تا تجار به سرعت و بدون گذر از مراحل اداری بتوانند به سرمایه‌گذاری بپردازند.

گروسی با اشاره به همسایگی ماکو با ترکیه، تصریح کرد: تردد خودرو از ۷۰۰ دستگاه در روز به روزانه یک هزار و ۷۰۰ دستگاه با ترکیه ارتقا خواهد یافت.

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو همچنین با اشاره به برنامه ایجاد بازارچه مرزی بین دو کشور، افزود: با فراهم کردن شرایط در بازارچه «سالیسو»، محصولات مشترک دو کشور از جمله در زمینه پوشاک و نساجی قابلیت تبادل خواهد داشت و در این زمینه تفاهم‌نامه ها به زودی امضا خواهد شد.

وی تصریح کرد: دولت سیزدهم بر توسعه و افزایش دستاوردهای مناطق آزاد اهتمام دارد تا بر اقتصاد ملی تاثیر به‌سزایی داشته باشد.

گروسی با بیان اینکه بودجه مناطق آزاد به صورت درآمد- هزینه تامین می شود، تصریح کرد: مناطق ماکو و ارس نمونه بارز اقتصاد مقاومتی هستند، اما تاکنون به صورت مناسب به عنوان فرصت برای کشور معرفی نشده اند.

وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد بر اقتصاد ملی تاثیر می گذارند، خاطرنشان کرد: این محدوده ها به منظور توسعه اقتصاد غیرنفتی راه اندازی شدند و الگوی مناسبی است که در جهان نیز در حال گسترش است.

برچسب: حسین گروسیخبرنگارروز خبرنگارمجید رفیعیمدیر روابط عمومی منطقه آزاد ماکومدیرعامل منطقه آزاد ماکومنطقه آزاد ماکو

مطالب مرتبط

اقتصادی

ارسال پیامک تبلیغاتی با اپراتور رسمی و تعرفه مناسب | خدمات هلدینگ ایرانیان

۵ آذر ۱۴۰۴
اقتصادی

شوکه بنزینی به خودروهای وارداتی : سهمیه ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومانی حذف شد

۵ آذر ۱۴۰۴
اخبار ویژه

سامانه B2B؛ سکوی پرتاب کالاهای ایرانی به بازارهای جهانی

۲۹ مهر ۱۴۰۴
اقتصادی

رویداد سرمایه‌گذاری بدون مرز

۱۵ مهر ۱۴۰۴
اقتصادی

MTC سومین مجمع بین المللى آستراخان

۸ مهر ۱۴۰۴
اقتصادی

بیستمین سالگرد تاسیس شرکت کیا یدک آریا؛ کیا یدک آریا، نمادی از کیفیت، اعتماد، و تعهد در این صنعت است  

۱۰ خرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =

آخرین ها

ارسال پیامک تبلیغاتی با اپراتور رسمی و تعرفه مناسب | خدمات هلدینگ ایرانیان

۵ آذر ۱۴۰۴

شوکه بنزینی به خودروهای وارداتی : سهمیه ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومانی حذف شد

۵ آذر ۱۴۰۴

تجدید چاپ کتاب «نیایش» با حمایت مجمع مدیران ماندگار ایران

۵ آذر ۱۴۰۴

«فقط حیدر، امیرالمؤمنین است»؛ حرکت شمسایی که موجی از حواشی در بر داشت

۵ آذر ۱۴۰۴

برگزاری جشنواره زیتون با درخت آرزوها

۱۹ آبان ۱۴۰۴

چگونه می‌توان بر ناامیدی‌ها غلبه کرد؟

۱۸ آبان ۱۴۰۴

سفارت خبر

"پنجره‌ای به دیپلماسی جهانی"

مرجع تخصصی اخبار دیپلماتیک و روابط بین‌الملل با همکاری شبکه‌ای از خبرنگاران بین‌المللی. اخبار کنسولی و تحولات دیپلماتیک را از ما بخواهید.

تماس با ما

  • واتساپ
  • 09364218877

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!