سفارت نیوز
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

ارز اوری و تولید در صنعت مینی پالایشگاه ها با نگاه مثبت مسئولین به این صنعت مرتبط است.

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

نگاه مثبت ما به اینده این صنعت بسته به نگاه مثبت مسئولین به راه اندازی چرخه تولید مینی ریفاینری ها میباشد.

به گزارش سفارت نیوز، سید محمد حسین موسوی عضو هیات مدیره پترو پالایش گهر لرستان در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: پترو پالایش گهر لرستان با سبقه بیش از ۲۵ سال در حوزه تولید:انواع هیدروکربن های سبک و سنگین,انواع حلال ها،نفتا،روغن های پایه ،قیر و سایر مشتقات نفتی فعالیت داشته و خداروشکر در مارکت های بین المللی بازار خودش را پیدا کرده است.

وی ادامه داد: شرکت یک فامیلی بیزینس است که استارت و شروع آن را پدر بنده، سید سعید موسوی زده است و بنده هم عضو کوچک این خانواده و در خدمت این صنعت میباشیم.

این فعال حوزه انرژی به مشکلات اشاره کرد و گفت: واحد های مینی ریفاینری با توجه به اینکه هر ساله دستاورد های ارزی بسیاری از چرخه صادراتی خود برای کشور داشته اند اما، متاسفانه مورد کم لطفی قرار گرفته و همواره چالش ها و موانع بسیارزیادی برای تولید و صادرات داشته اند.

و میشود به موانعی همچون: عدم تامین خوراک این واحد ها با قیمت های معقول و همچنین وجود موانع بسیار زیاد جهت رفع تعهدات ارزی حاصل از صادرات این واحد ها میباشد.

وی تصریح کرد:حل این موضوع نیازمند نگاه مثبت مسئولین به این صنف و صنایع پایین دستی میباشد.
و مسئولین باید با پشتیبانی این واحد ها و برداشتن موانع تولید در این صنعت ،به چرخه تولید و صادرات کشور خود خدمت کنند.

موسوی نگاه مثبت به صنف را مهم تلقی کرد و گفت:نگاه مثبت ما به اینده این صنعت بستگی به نگاه مثبت مسئولین به راه اندازی چرخه تولید مینی ریفاینری ها میباشد.

وی به نمایشگاه امسال اشاره کرد و افزود:
شرکت ها هر ساله با حضور فعال و با برند سازی محصولات واحد های صنعتی خود در این نمایشگاه‌ها به چرخه تولید و اقتصاد کشور کمک مینمایند.

وی افزود:امسال مشاهده میکنیم خیلی از شرکت های فعال و به نام در نمایشگاه حضور پیدا نکرده اندکه این نشان از ناامیدی این واحدها از اینده این صنعت و چرخه تولیدی خود در اینده میباشد.

این فعال حوزه انرژی به تحریم ها اشاره کرد و اظهار داشت :متاسفانه تحریم ها تاثیر مستقیم بر این صنعت و همه صنایع نفت گاز پالایش و پتروشیمی گذاشته است.
و تولید کنندگان نباید نامید شوند .زیرا وجود این تولید کنندگان عزیز است که در بی اهمیت نشان دادن و رفع اثر کردن این تحریم ها کار ساز است

پایان خبر

برچسب: پالایشگاهپترو پالایش گهر لرستانسید محمد حسین موسویصنعت مینی پالایشگاه هامینی ریفاینری ها

مطالب مرتبط

سیاسی

از حملات اسرائیل تا آماده باش ایران، روزهای سرنوشت ساز خاورمیانه

۸ آذر ۱۴۰۴
ویژه

پایان جشنواره همام با حضور با استاندار و مقامات کشوری

۸ آبان ۱۴۰۴
ویژه

شهرام یزدانی سرپرست دانشگاه عدالت منصوب شد

۷ آبان ۱۴۰۴
سلامت و زیبایی

پانزدهمین نکوداشت آرایشگران برگزار میشود

۶ آبان ۱۴۰۴
ویژه

افتتاح درمانگاه دکتر پوراقدم در چهاردانگه

۱۳ مهر ۱۴۰۴
ویژه

موسسه حفاظتی و مراقبتی محافظین حریم سامان

۸ بهمن ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

آخرین ها

«ادعای جدید درمانگر ایرانی؛ پایان سه‌ساعته سرماخوردگی و آنفولانزا»

۱۱ آذر ۱۴۰۴

آیا فاجعه گرانی بنزنی دوباره تکرار می‌شود

۱۱ آذر ۱۴۰۴

از حملات اسرائیل تا آماده باش ایران، روزهای سرنوشت ساز خاورمیانه

۸ آذر ۱۴۰۴

پدیدار نایب‌رئیس و انبیائی خزانه‌دار؛ جزئیات نشست نخست هیئت‌مدیره جدید

۸ آذر ۱۴۰۴

 تهران در وضعیت «قرمز» آلودگی هوا

۸ آذر ۱۴۰۴

ارسال پیامک تبلیغاتی با اپراتور رسمی و تعرفه مناسب | خدمات هلدینگ ایرانیان

۵ آذر ۱۴۰۴

سفارت خبر

"پنجره‌ای به دیپلماسی جهانی"

مرجع تخصصی اخبار دیپلماتیک و روابط بین‌الملل با همکاری شبکه‌ای از خبرنگاران بین‌المللی. اخبار کنسولی و تحولات دیپلماتیک را از ما بخواهید.

تماس با ما

  • واتساپ
  • 09364218877

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!