• خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی
سفارت نیوز
تبلیغات
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

آیت الله رئیسی: برخورد غیرسازنده آژانس انرژی اتمی مخل مسیر مذاکره خواهد بود

سپتامبر 8, 2021
در سیاسی
0

رئیس جمهور در گفت‌وگو با رئیس شورای اروپا گفت: اگر چه در آمریکا دولت ترامپ رفته و دولت بایدن بر سر کار آمده، اما در عمل تغییری در سیاست‌های آمریکا درباره ایران رخ نداده و همان رویکرد و اقدامات یعنی تحریم و فشار علیه ایران باقی مانده است.
به نقل از سفارت نیوز ، شارل میشل رئیس شورای اروپا پس از درخواست رسمی برای گفتگوی تلفنی با رئیس‌جمهور کشورمان، ظهر امروز چهارشنبه با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی گفتگو کرد.

آیت الله رئیسی در این مکالمه تلفنی گفت: جمهوری اسلامی ایران تمایل دارد مناسبات با اتحادیه و کشورهای اروپایی‌ها را در عرصه‌های مورد علاقه دو طرف توسعه دهد.

وی با بیان اینکه استمرار و پایداری روابط دو جانبه با اتحادیه اروپا و هرکدام از کشورهای عضو، در گرو رعایت اصل احترام متقابل، تمرکز روی مشترکات و جلوگیری از تاثیرگذاری عوامل برون‌زا بر این روابط است، افزود: این موضوع نیازمند اراده عملی طرف اروپایی و وابسته نکردن آن به اراده قدرت‌های یکجانبه‌گرا مثل آمریکا است.

رئیس‌جمهور در ادامه این گفتگوی تلفنی درباره تحولات افغانستان اظهار داشت: همه کشورها باید با هم تعامل کنند تا دولتی در افغانستان روی کار بیاید که بتواند صلح، امنیت، آرامش و توسعه را برای این کشور به ارمغان بیاورد و از طرف دیگر مورد اعتماد مردم افغانستان باشد.

رئیسی تصریح کرد: امروز آشکارتر از هر زمان دیگری اثبات شده است که حضور دولت‌های خارجی به ویژه آمریکا در افغانستان امنیت‌ساز نبوده و برای این کشور ارمغانی جز جنگ، خون‌ریزی و خرابی نداشته است. با وجود 20 سال حضور مستقیم آمریکا و ناتو، تولید و قاچاق مواد مخدر در افغانستان نه‌تنها متوقف یا حتی کم نشد، بلکه حجم آن بیش از 45 برابر شد.

وی با بیان اینکه تجربه حضور 20 ساله آمریکایی‌ها در افغانستان ثابت کرد که راه‌حل مسائل افغانستان رویکرد نظامی و ارسال تانک و تجهیزات نظامی نیست، خاطرنشان کرد: رعایت حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان از دغدغه‌های جدی جمهوری اسلامی ایران در مورد افغانستان است و همه تلاش خود را برای حفظ حقوق مسلم ملت افغانستان به کار خواهیم گرفت.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تخلیه اتباع اروپایی و آمریکایی از افغانستان، فاز نهایی تحولات این کشور نیست، گفت: به باور جمهوری اسلامی ایران، فقدان دولت فراگیر با مشارکت تمامی اقوام در افغانستان ضربه بزرگی به آینده این کشور و امنیت اروپا وارد می‌کند.

رئیسی اضافه کرد: همه دنیا شاهد بودند ایران تنها کشوری بود که به شکلی جدی و واقعی به مقابله با داعش در عراق و سوریه پرداخت. شهید سردار سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم در منطقه و جهان بود و انتظار این بود که کشورهای اروپایی نسبت به ترور ایشان توسط حکومت آمریکایی موضع عادلانه‌ای در جهت محکومیت تروریسم و دفاع از یک قهرمان مبارزه با تروریسم اتخاذ می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه امروز نزدیک به 4 میلیون مهاجر افغانستانی در ایران هستند، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران خود را متعهد به میزبانی محترمانه از برادران و خواهران افغانستانی و تلاش برای استقرار امنیت، ثبات، آرامش و صلح و برپایی حکومتی مردمی در افغانستان می‌داند.

رئیس‌جمهور با اشاره به سخنان رئیس شورای اروپا مبنی بر تلاش برای استقلال استراتژیک در رابطه این اتحادیه با آمریکا تصریح کرد: امیدواریم اروپا در مسیر استقلال استراتژیک پیشرفت داشته باشد.

رئیسی درباره موضوع احیای برجام خاطرنشان کرد: نیک می‌دانید که ایران هرگز ناقض برجام نبوده و نیست. این آمریکایی‌ها بودند که از برجام خارج شده و آن را نقض کردند. با این وجود انتظار این بود که اروپایی‌ها به تعهدات‌شان در برجام عمل کنند، اما اروپایی‌ها هم به آنچه در برجام متعهد بودند، آنچنان که باید پایبند نماندند.

وی درباره همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: همکاری‌های جدی جمهوری اسلامی ایران با آژانس نمونه بارزی از اراده ایران برای شفافیت در فعالیت‌های هسته‌ای اش است. طبیعی است در صورت برخورد غیرسازنده در آژانس بین المللی انرژی اتمی، انتظار اینکه ایران واکنش سازنده داشته باشد، منطقی نیست. اقدامات غیرسازنده طبیعتا مخل مسیر مذاکره نیز هست.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: نکته مهم در این باره این است که اگر چه در آمریکا دولت ترامپ رفته و دولت بایدن بر سر کار آمده، اما در عمل تغییری در سیاست‌های آمریکا درباره ایران رخ نداده و همان رویکرد و اقدامات یعنی تحریم و فشار علیه ایران باقی مانده است.

“شارل میشل” رئیس شورای اروپا نیز در این گفتگوی تلفنی با تاکید بر علاقه جدی اتحادیه اروپا برای تقویت روابط دوجانبه و گسترش همکاری‌های اقتصادی با ایران، گفت: تحریم‌ها تاثیر نامطلوبی بر روابط اتحادیه اروپا و ایران باقی گذاشته‌اند و این یکی از دلایلی است که مفهوم استقلال استراتژیک برای اتحادیه اروپا اهمیت یافته است.

وی تاکید کرد: شخصا یکی از حامیان جدی این ایده هستم که اتحادیه اروپا باید در درجه اول منافع خودش را پیش ببرد. اتحادیه اروپا مایل است شریک صادق ایران بماند تا ثبات بیشتری را در منطقه شاهد باشیم.

رئیس شورای اروپا در ادامه اظهار داشت: معتقدم باید درس‌های زیادی از 20 سال حضور ناتو و آمریکا در افغانستان بگیریم.

شارل میشل با ابراز نگرانی از سرازیر شدن موج بزرگی از پناهجویان به اروپا، خواستار نقش‌آفرینی ایران و همچنین تلاش برای بازگشت ثبات به افغانستان شد و تصریح کرد: اولویت اول اروپا خروج امن اتباع اروپایی و افغانستانی‌هایی است که در این کشور با ما همکاری داشته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 9 =

لینک ها: | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | تومیتوز | میگوکده | اسیدخوراکی | آساابزار | سیسمونیها | ارامویل | آیروفرشی | آیاکسکویتورز | چرمساران | گلسوب | ایرانتولزمارکت | دشتبهشت | لدرایران | قرقاولی | باتلپلاستیک | قنادیو | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

کشف ۱۳۵ تن نهاده دامی فاسد در شمال غرب کشور

مارس 5, 2021

هشدار هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور

مارس 6, 2021

کمبود معلم از سال ۱۴۰۳ کمتر می‌شود/ استاندارد شدن استخدام معلم!

مارس 7, 2021

متخصص عفونی: کرونا در موج چهارم افراد سن پایین را درگیر می‌کند

مارس 8, 2021

۸۰ درصد کودکان ۵ تا ۶ سال پنج دندان پوسیده دارند

0

متخصص عفونی: کرونا در موج چهارم افراد سن پایین را درگیر می‌کند

0

کمبود معلم از سال ۱۴۰۳ کمتر می‌شود/ استاندارد شدن استخدام معلم!

0

هشدار هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور

0

نخستین دورهمی بزرگان صنعت ایران با حضور مدیران ارشد و پیشگامان نوآوری

مارس 10, 2025

کمپانی انتاراس را دوست تلقی میکنیم

مارس 7, 2025

نخستین رویداد تخصصی کسب و کار بلاکچین

مارس 4, 2025

رمز موفقیت در تعامل فضای علمی دانشگاهی

مارس 3, 2025

آخرین اخبار

نخستین دورهمی بزرگان صنعت ایران با حضور مدیران ارشد و پیشگامان نوآوری

مارس 10, 2025

کمپانی انتاراس را دوست تلقی میکنیم

مارس 7, 2025

نخستین رویداد تخصصی کسب و کار بلاکچین

مارس 4, 2025

رمز موفقیت در تعامل فضای علمی دانشگاهی

مارس 3, 2025
سفارت نیوز

پایگاه خبری سفارت نیور اولین مرجع اخبار سفارت ها

مارا دنبال کنید:

دسته بندی ها

  • اجتماعی
  • ارز و ارز های دیجیتال
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • انتخابات
  • بهداشت و سلامت
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • حوادث
  • خانواده
  • دولت
  • رادیو
  • سایر اخبار ویژه
  • سفارت ها
  • سیاسی
  • سینما
  • صنعت و تجارت
  • فرهنگی
  • فناوری
  • گردشگری
  • گوناگون
  • مجلس
  • مسکن
  • نظامی
  • نفت و انرژی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین اخبار

نخستین دورهمی بزرگان صنعت ایران با حضور مدیران ارشد و پیشگامان نوآوری

مارس 10, 2025

کمپانی انتاراس را دوست تلقی میکنیم

مارس 7, 2025
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • بهداشت و سلامت
  • سفارت ها
  • ورزشی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!