سفارت نیوز
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

شرایط ویژه هفته جاری در تأمین برق/ افزایش دما و پیش بینی افزایش مصرف برق

۲ مرداد ۱۴۰۰

در نشست فوق العاده ستاد فرماندهی پیک بار ۱۴۰۰، با توجه به افزایش و پایداری دما در اکثر نقاط کشور ، بر شرایط ویژه این هفته و استفاده از ظرفیت همه برنامه های مدیریت بار و مولدهای اضطراری ادارات تاکید شد.
به نقل از سفارت نیوز، در نشست فوق العاده ای که صبح امروز در ستاد فرماندهی پیک بار ۱۴۰۰ برگزار شد، همایون حایری معاون برق و انرژی وزارت نیرو بر استفاده از تمام ظرفیت های مدیریت بار تاکید کرد و گفت: خوشبختانه هماهنگی خوبی میان دستگاه ها و نهادها در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: براساس مصوبه های صادر شده، همه صنایع، شهرکهای صنعتی موظف به همکاری با برق هستند.

همچنین محمدحسن متولی زاده مدیرعامل شرکت توانیر نیز در این نشست خاطرنشان کرد: برنامه های ارایه شده باید با دقت اجرا شود .

وی درعین حال با اشاره به انتصاب دکترفرخزاد به سمت معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر و دکتر رجبی مشهدی به سمت مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهارامیدواری کرد: با توجه به اهمیت حوزه انتقال و تبادلات برون مرزی برق، این بخش باید به صورت ویژه و با دقت پیگیری شود.

در این نشست، غلامعلی رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر نیز با اشاره به اینکه درهفته جاری در اکثر شهرها دمای بسیار بالایی را داریم، خاطرنشان کرد: هفته نادری را پیش رو داریم و با توجه به شرایط پیش رو، نیازمند استفاده بیشتر از ظرفیت های همکاری بخش کشاورزی و سایر پتانسیل های مدیریت بار هستیم.
رخشانی مهر تاکید کرد: تا حد امکان باید از اعمال خاموشی بخش خانگی بپرهیزیم.

در عین حال مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران نیز در این جلسه خواستار توجه شرکت های برق منطقه ای و توزیع به دستورات دیسپاچینگ ملی شد و افزود: این هفته ناترازی تولید ومصرف برق به اوج و نیاز مصرف به بیش از ۶۵هزار مگاوات می رسد.

رجبی مشهدی همچنین بر استفاده بیشتر از ظرفیت مولدهای اضطراری ادارات و سایر دستگاه ها تاکید کرد و گفت: در این خصوص با توجه به تفاهم نامه امضا شده با بسیج، می توانیم از پتانسیل این نهاد نیز استفاده کنیم.

وی در عین حال با بیان این که نباید خاموشی به بخش خانگی تحمیل شود، یاداور شد: با این حال قرار گرفتن جداول خاموشی های احتمالی در سایت های شرکت های توزیع نیروی برق و اطلاع رسانی آن ضروری است چرا که هموطنان باید بتوانند برنامه های خود را براساس این جداول احتمالی، تنظیم کنند.

در این نشست همچنین داوود فراخزاد معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر نیز اظهار امیدواری کرد که بخش انتقال کشور بتواند به هماهنگی فنی کامل برسد.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم دستاورد صنعت برق در رسیدن به موفقیت ۱۸ سال بدون خاموشی سراسری را حفظ کنیم.

مطالب مرتبط

سفارت نیوز

کمپانی انتاراس را دوست تلقی میکنیم

۱۷ اسفند ۱۴۰۳
سایر اخبار ویژه

نخستین رویداد تخصصی کسب و کار بلاکچین

۱۴ اسفند ۱۴۰۳
سفارت نیوز

رمز موفقیت در تعامل فضای علمی دانشگاهی

۱۳ اسفند ۱۴۰۳
سفارت نیوز

جشنواره ملی بانوی ایرانی باور دو برگزار شد

۱۳ دی ۱۴۰۳
اجتماعی

کودک چهار ساله بازنشسته شد

۲۷ آذر ۱۴۰۳
سفارت نیوز

رئیس خانه احزاب ایران دردیدار با مسعود پزشکیان رئیس جمهورایران

۱۳ آذر ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + شانزده =

آخرین ها

بیستمین سالگرد تاسیس شرکت کیا یدک آریا؛ کیا یدک آریا، نمادی از کیفیت، اعتماد، و تعهد در این صنعت است  

۱۰ خرداد ۱۴۰۴

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

۹ خرداد ۱۴۰۴

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

۹ خرداد ۱۴۰۴

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

۶ خرداد ۱۴۰۴

«گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • دیپلماسی جهانی
  • اخبار کنسولی
  • سازمان‌های بین‌المللی
  • روابط تجاری
  • مصاحبه با سفرا
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!