سفارت نیوز
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
سفارت نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

سمینار بزرگ‌نقشه راه طلایی برگزار شد

28 سپتامبر 2024

سمینار بزرگ نقشه راه طلایی روز جمعه ششم مهرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما توسط خانم عاطفه مرادی صاحب بزرگترین آنلاین شاپ طلا در ایران برگزار شد.

 

به گزارش سفارت خبر؛ عاطفه مرادی _ مدیر و صاحب بزرگترین آنلاین شاپ طلا در ایران با بیان اینکه حدود هشت سال پیش کار را در حوزه صنعت طلا شروع کرده است گفت: این کار را کاملاً از صفر شروع کردم و پس از ۸ سال امروز دو کارگاه تولیدی طلا دارم و دو شعبه گالری با نام لِنا در بهترین مراکز خرید تهران اطلس مال و نیایش مال داریم.

 

صاحب و مدیر گالری طلا لنا با بیان اینکه سبک کاری ما مینیمال و ظریف است و تقریباً سبک کاری اروپایی می‌باشد افزود: ما با سرمایه کم و آنلاین شروع کردیم به این فکر بودیم روشی استفاده کنیم که مخاطبین بتوانند اعتماد کرده و راحت طلا بخرند.

وی افزود: پس از گذشت چند سال اولین کارگاه را زدیم و خودمان کارها را تولید می‌کنیم. تمام ایده‌ها و طرح‌ها توسط خودم انجام می‌شود که با تیم طراحی در میان گذاشته شده و تبدیل به طلا می‌شود.

مرادی گفت: بعد از ۸ سال فعالیت تصمیم گرفتم آنچه را که در این ۸ سال یاد گرفتم را به کسانی که دوست دارند وارد این حوزه شوند آموزش دهم و در این راستا پس از سه ماه با جمع آوری مطالب توانستم اولین سمینار را با موضوع طلا فروشی با عنوان طلایی فکر کن که نقشه راه طلا فروشی می‌باشد را اجرا کنیم. کسانی که کمسراستعداد داشته باشند با همین نقشه راه می‌توانند یک طلا فروش خوب شوند و به درآمد خوبی برسند.
و البته پیشنهاد ما به آنها این است که اگر دوست دارید این گام‌ها را تخصصی‌تر و حرفه‌ای‌تر بردارید در یک دوره دو روزه ویژه و خاص شرکت کرده و می‌توانند با من این مسیر را طی کنند و پس از اتمام این دوره، یک ماه خدمات پشتیبانی به آنها نیز ارائه می‌کنیم که اگر مشکلاتی در این حوزه دارند برطرف کنند. خوبی این دوره این است که کار را از کسی آموزش می‌بینند که نه تنها در سر کلاس‌ها بلکه خودش تجربه کرده و این راه را طی کرده است

 

وی ، یکی از مهمترین توصیه‌ها را شعار آکادمی عنوان کرد که طلایی فکر کن می‌باشد و این از باور و ذهنیت آدم‌ها نشآت می‌گیرد.

وی ادامه داد: داشتن رقبا در این حوزه باعث پیشرفت است. وجود آنها این باور را در ذهن مردم جای می‌اندازد که طلا واقعاً خوب است و سرمایه‌گذاری مناسبی است. چون گالری‌های مختلف به بازار می‌آیند و مشتری نیز به این نتیجه می‌رسد که طلا بخرد و با خیال راحت سرمایه‌گذاری کند. وجود گالری‌های مختلف قدرت انتخاب به مردم داده تا مزیت رقابتی را دیده و از کسی خرید کنند که مزیت بیشتری دارد.

همچنین در حاشیه مراسم حمیدرضا محبی مدیرعامل مجموعه‌ اثر ماندگار امروز و برگزار کننده سمینارها و همایش‌های آموزشی بزرگ در کشور در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اهداف‌ اصلی ما در بسیاری از همایش‌های آموزشی این است که ما از مدرسان که به صورت اصیل کار می‌کنند و محتوای فوق العاده دارند و مورد تایید دیگر اساتید هستند بتوانیم به همراه تیممان به آنها کمک کرده و خدمات ارائه کنیم و بستری را برای برگزاری رویدادهای تخصصی و آموزشی آماده کنیم که بتوانیم به خیلی از افراد جامعه کمک کرده و معتقد هستیم اگر قرار باشد کشور و مردم رشد و پیشرفت کنند باید آگاهی را افزایش دهیم. در این بستر مجموعه ما می‌تواند کمک کرده و اثری را در کشور داشته باشد.

مدیرعامل مجموعه اثر ماندگار امروز ادامه داد: همایش‌های آموزشی قطعاً سختی‌های خود را دارد و چند ماه برای این همایش برنامه‌ریزی شده و هزینه‌های زیادی را در پی داشته است. تا ما بتوانیم افرادی از سراسر کشور که سیگنال آموزشی در ذهن دارد و انسان‌های ارزشمندی هستند و برای آنها آموزش مهم است کنار هم جمع کرده و با افتخار با تمام استانداردها در کنار آنها هستیم. از لحظه ثبت نام برای آنها مسیر می‌چینیم و با بهترین‌ پذیرایی و برنامه‌ریزی در خدمت آنها هستیم.

حمیدرضا محبی گفت: امروز تمام رویکرد مجموعه اثر ماندگار امروز در حوزه آموزش است. ما رویدادها و کلاس‌های آموزشی در این حوزه را نیز خواهیم داشت.

انتهای پیام

برچسب: عاطفه مرادی ، سفارت خبر،سفارت نیوز، طلا ، نقشه راه طلایی ، سمینار

مطالب مرتبط

اخبار ویژه

نخستین رویداد نخبگانی اقتصاد دیجیتال زرین‌دریک برگزار شد

4 سپتامبر 2026
اخبار ویژه

قرآن‌کوین در آستانه فصل جدید؛ قرعه‌کشی بزرگ ۱۷ ربیع‌الاول برگزار می‌شود

1 سپتامبر 2026
اقتصادی

پلتفرم داریک نیمه‌ی شهریور از هویت بصری جدید خود رونمایی می‌کند

27 آگوست 2026
اقتصادی

هشدار درباره مرغ‌های تاریخ‌مصرف‌گذشته؛ پای ۲۰ هزار تن مرغ به بازار باز شد

20 آگوست 2026
اقتصادی

تورم و افت قدرت خرید؛ نسخه پیشنهادی چیست؟

22 فوریه 2026
اقتصادی

«اقتصاد اقساط؛ صنعت تازه سودسازی در ایران»

21 فوریه 2026

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

آخرین ها

نجاری: تکواندو باید از وابستگی به بودجه دولتی خارج شود

4 سپتامبر 2026

رونمایی از هوش مصنوعی بومی ایران در دومین مدیا اکسپو

4 سپتامبر 2026

نخستین رویداد نخبگانی اقتصاد دیجیتال زرین‌دریک برگزار شد

4 سپتامبر 2026

قرآن‌کوین در آستانه فصل جدید؛ قرعه‌کشی بزرگ ۱۷ ربیع‌الاول برگزار می‌شود

1 سپتامبر 2026

طرح «کارفرمایی» برای ساماندهی نیروی کار اتباع در ایران اجرا شد

1 سپتامبر 2026

«وزن سکوت» به تهیه‌کنندگی مهدی ملاغلامعلی وارد مرحله تدوین شد

31 آگوست 2026

سفارت خبر

"پنجره‌ای به دیپلماسی جهانی"

مرجع تخصصی اخبار دیپلماتیک و روابط بین‌الملل با همکاری شبکه‌ای از خبرنگاران بین‌المللی. اخبار کنسولی و تحولات دیپلماتیک را از ما بخواهید.

تماس با ما

  • واتساپ
  • 09364218877

تمامی حقوق این وبسایت ❤ متعلق به سفارت خبر می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • حقوقی
  • علم و فناوری
  • سلامت و زیبایی
  • چند رسانه ی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • فرهنگی و هنری
  • ورزشی
  • اجتماعی

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سفارت خبر می باشد!